Şehit Bayram Yüce İlkokulu

Vizyon: Karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmayan, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmaya çalışan bir nesil!

Misyon: Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili , kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.

Başarılar:

Saatler: 08.40-15.25
Isınma: kalorifer
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitbayramyucei.meb.k12.tr

Adres - Aşağısarıca Köyü.Suşehri/SİVAS

Öğretim Şekli :normal

Yerleşim Yeri - Aşağısarıca Köyü Suşehri/SİVAS

Adres - Aşağısarıca Köyü.Suşehri/SİVAS

Ulaşım Okulumuz ilçemize 2 km uzaklıkta olup ana yol üzerinde bulunmaktadır. Okulumuza ulaşım özel arabalar yada özel servislerle anlaşılarak gelinebilir. Belediye minibüsleri gelmemektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 2 km